Register  |  Sign In
View unanswered posts | View active topics It is currently Mon May 29, 2017 3:06 pm



Reply to topic  [ 21 posts ] 
 Site Issue 
Author Message
KJ's Leading Pundit
User avatar

Joined: Tue Oct 12, 2004 4:45 pm
Posts: 59495
Location: Tonight... YOU!
Post Site Issue
So the site isn't working for me when I'm on my computer. Tried multiple browsers. States the site isn't available or has moved. Works fine on my phone. Help?

_________________
ImageImageImage
ImageImageImage
trixster wrote:
shut the fuck up zwackerm, you're out of your fucking element

trixster wrote:
chippy is correct


Thu Jun 30, 2016 4:04 pm
Profile
The Wall
User avatar

Joined: Wed Jan 26, 2005 10:50 am
Posts: 15746
Location: Croatia
Post Re: Site Issue
You've been banned.


Thu Jun 30, 2016 4:58 pm
Profile WWW
KJ's Leading Pundit
User avatar

Joined: Tue Oct 12, 2004 4:45 pm
Posts: 59495
Location: Tonight... YOU!
Post Re: Site Issue
Probably

_________________
ImageImageImage
ImageImageImage
trixster wrote:
shut the fuck up zwackerm, you're out of your fucking element

trixster wrote:
chippy is correct


Thu Jun 30, 2016 5:23 pm
Profile
KJ's Leading Pundit
User avatar

Joined: Tue Oct 12, 2004 4:45 pm
Posts: 59495
Location: Tonight... YOU!
Post Re: Site Issue
Umm ok. So it doesn't work when I'm connected to my wifi on my computer or my phone.

_________________
ImageImageImage
ImageImageImage
trixster wrote:
shut the fuck up zwackerm, you're out of your fucking element

trixster wrote:
chippy is correct


Thu Jun 30, 2016 9:46 pm
Profile
now we know
User avatar

Joined: Tue Oct 19, 2004 9:31 pm
Posts: 52663
Post Re: Site Issue
Glad to see the new measures to limit Chippy's activity on KJ are working, Eagle. Good job! :thumbsup:


Thu Jun 30, 2016 9:51 pm
Profile
KJ's Leading Pundit
User avatar

Joined: Tue Oct 12, 2004 4:45 pm
Posts: 59495
Location: Tonight... YOU!
Post Re: Site Issue
OK so this is really strange. On my work computer, at work, everything works fine. If I'm on my phone, using my data, everything works fine.

But if I'm on my computer/phone/tablet at home, on MY wifi, the site stops working at around noon every day.

_________________
ImageImageImage
ImageImageImage
trixster wrote:
shut the fuck up zwackerm, you're out of your fucking element

trixster wrote:
chippy is correct


Wed Jul 06, 2016 4:18 pm
Profile
KJ's Leading Pundit
User avatar

Joined: Tue Oct 12, 2004 4:45 pm
Posts: 59495
Location: Tonight... YOU!
Post Re: Site Issue
Today was the first day I have had extensive time on the forum on my Wifi.

_________________
ImageImageImage
ImageImageImage
trixster wrote:
shut the fuck up zwackerm, you're out of your fucking element

trixster wrote:
chippy is correct


Mon Aug 15, 2016 7:13 pm
Profile
No pride
User avatar

Joined: Sun Jul 31, 2005 2:30 am
Posts: 28207
Post Re: Site Issue
Try replacing worldofkj with 63.141.253.158. Such as:

http:// 63.141.253.158/forum/viewforum.php?f=3


Wed Aug 17, 2016 7:05 pm
Profile
With or Without You
User avatar

Joined: Wed Apr 08, 2015 8:06 am
Posts: 5776
Location: Bright Falls
Post Re: Site Issue
Note to self: ask Shack next time I have IT problems.


Wed Aug 17, 2016 8:45 pm
Profile
No pride
User avatar

Joined: Sun Jul 31, 2005 2:30 am
Posts: 28207
Post Re: Site Issue
Nah, I only know that cause WOKJ hasn't been accessible the normal way 90% of the time for a month for me, I randomly came across the 63. link in a Google search


Thu Aug 18, 2016 3:37 am
Profile
now we know
User avatar

Joined: Tue Oct 19, 2004 9:31 pm
Posts: 52663
Post Re: Site Issue
I was surprised at how little knowledge someone had to display to regarded as an IT wiz by stuffp. Then I remembered that he did not know CTRL + Z could undo mistakes. :P


Thu Aug 18, 2016 3:54 am
Profile
You must have big rats
User avatar

Joined: Sat Oct 16, 2004 4:28 pm
Posts: 91756
Location: Bonn, Germany
Post Re: Site Issue
Something has been weird recently. I now go to the site via its IP adress. The normal URL doesn't work 70% of the time, but then, randomly, it does. No difference between Firefox or IE.

Doesn't work on WiFi, but works otherwise on my phone.

_________________
The greatest thing on earth is to love and to be loved in return!

Image


Fri Oct 21, 2016 11:37 pm
Profile WWW
The Wall
User avatar

Joined: Wed Jan 26, 2005 10:50 am
Posts: 15746
Location: Croatia
Post Re: Site Issue
Works fine for me on Chrome.


Sat Oct 22, 2016 6:40 am
Profile WWW
KJ's Leading Pundit
User avatar

Joined: Tue Oct 12, 2004 4:45 pm
Posts: 59495
Location: Tonight... YOU!
Post Re: Site Issue
I've since changed internet providers since I moved, and I haven't had the issue. I've gotta think it's a provider issue, because I never had the issue using my phone (not on wifi), or on any other connection.

_________________
ImageImageImage
ImageImageImage
trixster wrote:
shut the fuck up zwackerm, you're out of your fucking element

trixster wrote:
chippy is correct


Mon Oct 24, 2016 10:15 am
Profile
now we know
User avatar

Joined: Tue Oct 19, 2004 9:31 pm
Posts: 52663
Post Re: Site Issue
When I was using IE, everyone said to me "Why the fuck are you using Internet Explorer?", and I didn't really have an answer besides familiarity. So I started using Chrome. Never an issue.


Mon Oct 24, 2016 10:55 pm
Profile
Pure Phase
User avatar

Joined: Tue Feb 15, 2005 7:33 am
Posts: 33511
Location: Maryland
Post Re: Site Issue
I started having this issue. Cheers to Shack for the IP-address solution. :)

_________________
ImageImageImage


Sun Jan 22, 2017 7:53 pm
Profile
The Wall
User avatar

Joined: Wed Jan 26, 2005 10:50 am
Posts: 15746
Location: Croatia
Post Re: Site Issue
So I'm having new issue. The site only loads for me at evening. Most of the day it won't open. Anyone else having this problem?


Sun Apr 16, 2017 1:57 pm
Profile WWW
KJ's Leading Pundit
User avatar

Joined: Tue Oct 12, 2004 4:45 pm
Posts: 59495
Location: Tonight... YOU!
Post Re: Site Issue
THIS IS HAPPENING AGAIN

_________________
ImageImageImage
ImageImageImage
trixster wrote:
shut the fuck up zwackerm, you're out of your fucking element

trixster wrote:
chippy is correct


Thu May 11, 2017 6:43 pm
Profile
Pure Phase
User avatar

Joined: Tue Feb 15, 2005 7:33 am
Posts: 33511
Location: Maryland
Post Re: Site Issue
On my laptop, I always have to go directly to the IP address versus the URL. And I have to log in every time.

_________________
ImageImageImage


Sat May 13, 2017 9:09 pm
Profile
now we know
User avatar

Joined: Tue Oct 19, 2004 9:31 pm
Posts: 52663
Post Re: Site Issue
Use Google Chrome if you're not. Go to settings and check to see if the password is saved for WOKJ.


Sat May 13, 2017 10:01 pm
Profile
The Wall
User avatar

Joined: Wed Jan 26, 2005 10:50 am
Posts: 15746
Location: Croatia
Post Re: Site Issue
I don't think it's a browser problem (or not only). Sometimes I can open the site from my mobile phone (where I use Chrome or Brave), but it doesn't work at all on my laptop no matter which browser I use.


Sun May 14, 2017 5:09 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 21 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.